CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 19 June 2011

GOOD MONINK SUME......

Salam and hi semua.....selamat pagi and good monink........how are you..........dah bfast...???


Hurrmmm....arini adalah hari pertama anak aku akim and dedek akan survive tuk tinggal kt umah......tp bukan dema berdua je......tyme aku gi keje je la....

Cume nye cam waktu tengah hari pas dema balik dr skolah tu.....balik umah sendiri....makan sendiri...then siap2 nk gi skolah agama sendiri....so, aku da bagi kepercayaan kt anak aku tuk kunci pintu...pastikan semua suis di tutop sblom pegi skolah agama...yg paling penting jangan tinggal kunci lam umah....


Akim... Darjah 3


Dedek....Darjah 1

Sian anak aku tp nk wat cam ne kan........aku terpaksa la mengajar dowang cam tu....yg adik lak, blk skolah tadika jiran aku amek n jaga sampai aku balik kje...hu3...sian bubu.....takowt dia tak bese je.....


Bubu.... Tadika


Aku berdoa agar anak2 aku dilindungi Tuhan sepanjang hari terutama nya masa kt rumah..masa aku gi kje...

Tapi di tyme hubby aku duty je dowang kne survive sendri...lau hubby aku off, aku tak kesah sgt...

To my boys......jgn wat bukan2 taw....ama cayunk shume2.....jgn nakal2.....balik umah kang ama denda taw....hahahahaha.....!!!


4 comments:

Sedetik Cuma said...

InsyaAllah. Boleh tu. Abg Akim dia dh bole training jd pemimpin dan pelindung adik-adik dia. As a parent kita selalu pantau keadaan mereka. Tak lama lag semua boys ayang akan jaga mak dia..Terbaekkk punya

@y@ng m@rin@ said...

heheheheh...thx beb.....td pown ayang kejap2 call dia tny wat apa...da makan ke blom....pastu suh siap cepat2 sbb nk g skolah agama....sian tgk bdk2 tue tp kne gak ajar survive kan..ye la, anak2 sume lelaki...nti sapa nak tolong mama dia.......n ayang dpt rasakan yg dowang tu rse hepi sbb ayang percaya kt dowang and appreciated tuk diri dowang sendri apa yg dowang wat sbb sme wat sendri...he3.......n yg paling kelakar skali dowang bising sbb nasi goreng fav dowang tak ckup......hahahahhaha

NM02 said...

kau follow aku balik skang... kalu tidak bini tok batin mengamuk... hahaha

@y@ng m@rin@ said...

Orait...tango kilo...!!!!

Post a Comment