CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 13 June 2011

Manusia oh manusia....



Huh, pe cer ary niyh.......hurrmmmm, de mende yg tak sedap di dengar niyh...nak taw pe.....

Hurm, damn..!!!......npew eyh de agy manusia lam dunia niyh tak leh tengok owang senang....dengki sungguh kerw...??? Damn shit those people...!!!

Lantakkan lah pe yang owang dapat or pe yang owang wat...ko dengki npew? (Siap nak cakap2 bagai, owang len xde apa ko lak lebey2)

Ko lau tak mampu dapat pe yg owang len dapat or ada...duk situ diam2...tok sah merapu bagai......pok pek pok pek bawak citer owang sana sini.....lebih baik la ko wat MLM ke direct selling kerw sbb ko kan de skill pok pek pok pek ngan owang2 di luar sana tue.....hadoiiii....

Pastu ske men tikam blakang2.......tak baek dowh...!!!!...mencik mak taw....
Jgn lah cam gitu dowh.....lau tak ske baik jgn involved pe2 ngan sapa2 sbb nti makan diri sendiri taw......merana seumur hidup.....( Lu hingat sket, lu tue kje goment...jumpa sampai pencen)

Ya Allah, jauhilah aku daripada manusia yang sebegini kerana ia akan mendatangkan kemarahan dan kebencian serta membuatkan baran aku menjadi2 plak kang........kurang2kan lah dosa.....



Harapan aku kepada 'owang' yang berkenaan...janganlah wat mende sesuke aty korang eyh......
Owang len pown de life dia sendri....agy pown, tak kcu pown hidup ko kan.....
Tak perlu nak hidup dengki mendengki and iri aty tengok owang len.....biarlah mereka dengan life mereka.....

 So, mlot tue jaga2 sket ye......harap maklom....

2 comments:

Anum said...

fuyooooooo
marah betul ko ek..
siape punca nie.. ce bg klu kit

@y@ng m@rin@ said...

Hua3...marah la...cibowk jek hal owang len......

Post a Comment